Skoda mea

Radiator Apa

Reguli forum
- In acest forum sunt interzise vanzarile de produse furate, ilegale, contrafacute sau piratate.
- Toate vanzarile si cumpararile sunt pe riscul celor implicati in vanzare-cumparare. Va rugam asigurati-va inteligent ca faceti plati sigure spre persoane sigure. skodamea.ro nu este responsabil pentru nici o vanzare neonorata. Deasemenea, nu suntem responsabili pentru nici un produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.
- Specificati obligatoriu pretul produsului. NU sunt acceptate anunturi de genul "Accept cea mai buna oferta" sau "de vanzare diverse piese, sunati la telefon pentru preturi". Anunturile fara pret, incerte, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, fiind in avantajul membrilor sa promovam doar anunturile concrete cu pret.
- Continutul topicului va contine OBLIGATORIU date de contact cum ar fi numar de telefon, adresa de e-mail, ID Messenger, etc.
- Continutul topicului va contine OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv legata de (in)existenta garantiei, daca sunt defecte vizibile, daca este functionabil in parametrii producatorului, etc. Daca exista si poze REALE la produs se mareste sansa ca acel produs sa fie mai usor vandabil.
- Daca un user are mai multe produse scoase la vanzare, produse ce apartin de o anumita subarie este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie adunate intr-un singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinind unui singur user cat si se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. Nu incercati sa postati acelasi anunt in mai multe subarii! In caz de abuz ne rezervam dreptul de a inchide vanzarea.
- Sub nicio forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin in alta parte. Este numai responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret.
- Anunturile in care nu s-a postat nimic mai mult de 6 luni vor fi sterse.

Radiator Apa

Mesajde pop_ady44 » 25 Oct 2017, 21:01  •  [Post 1]

Caut un radiator apa pentru Skoda Felicia lx motor 1,9sdi .
Fara termocupla, pe care o am si este OK .
Ma intereseaza strict pentru diesel, ca am inteles ca se potriveste de la cele OTTO.
pop_ady44
 
Mesaje: 12
Membru din: 19 Iun 2017, 23:23

Radiator Apa

Mesajde pop_ady44 » 16 Noi 2017, 22:31  •  [Post 2]

Inca mai caut.
Multumesc.
pop_ady44
 
Mesaje: 12
Membru din: 19 Iun 2017, 23:23


Înapoi la Vanzari / Cumparari piese auto Skoda

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron