Skoda mea

Cameră video auto

Reguli forum
Pe aceasta arie NU este permisa publicitatea !!!

Cameră video auto

Mesajde Daniel » 12 Apr 2016, 16:32  •  [Post 21]

Filmulete de la Pritulescu:

Super camera ti-ai luat!!! S-o stapanesti sanatos :ymhug: !!!
L.E. Am vazut filmuletele inainte de a le urca pe youtube si in realitate imaginea este mult, mult, mult mai buna :-o .
Locul virtual de intalnire al prietenilor Skoda.
Avatar utilizator
Daniel
Site Admin
 
Mesaje: 3319
Membru din: 07 Feb 2011, 01:07

Cameră video auto

Mesajde Alin Popescu » 18 Mai 2016, 13:53  •  [Post 22]

Bine v-am gasit. Am vazut ca vorbeati de camere auto, filmari de calitate, etc. As vrea sa-mi cumpar si eu una pentru o Fabia. Dupa ce specificatii sa ma uit? Pot sa postez un link?
Alin Popescu
 
Mesaje: 1
Membru din: 18 Mai 2016, 13:40

Cameră video auto

Mesajde pritulescu » 18 Mai 2016, 18:02  •  [Post 23]

Revin după aproape o lună şi jumătate de la achiziţionarea camerei video auto. Încântarea de la început a dispărut. A devenit ceva banal, încât de multe ori uit să-i dau drumul pe înregistrare. Ba chiar am început să mi-o iau peste bot de la nevastă pentru că “mă moşmondesc atât până cobor din maşină” (dezinstalez camera)... şi ce este mai rău, este că nu am prins şi eu ceva mai de senzaţie pe ea.
Zilele trecute m-am dus cu tatăl meu la Spitalul Militar să-şi facă o operaţie de cataractă şi pentru că mă plictiseam acolo am ieşit în stradă şi am aşteptat în maşină ascultând muzică. La un moment dat m-am gândit să pun camera pe înregistrare că poate prind şi eu ceva, dar după 40 minute am oprit-o, că era imposibil să se întâmple ceva când toate maşinile stăteau în coloană iar când mergeau, mergeau sub 10Km/h.
Abia am oprit camera, că pe trotuarul celălalt unde este o parcare cu barieră, un individ mai în etate care voia să iasă prin dreptul barierei pune mâinile pe ea să o ridice. Paznicul, văzând intenţia individului, acţionează bariera, iar aceasta se ridică şi îi zboară pălăria din cap imprudentului. Nu ştiu dacă pe film s-ar fi văzut ceva din cauza distanţei mari, dar m-am ofticat enorm că am oprit camera.
O întâmplare pe care am prins-o în trafic a fost pe data de 16.04.2016 când mă întorceam în Bucureşti din Mogoşoaia. Un Ford de Bucureşti mă depăşeşte frumos, accelerând, cu toate că eram în localitate şi la prima trecere de pietoni îşi vede de drum cu toate că lângă axul drumului era un tânăr care voia să traverseze.

Imagine

Eu, rulând în spatele lui am văzut pietonul şi am oprit, uitându-mă în acelaşI timp în retrovizoare să văd dacă nu mă pupă careva (obisnuinţă căpătată după ce am fost pupat de două ori).

Imagine

Atunci am văzut maşina de poliţie că pleacă de pe trotuar, dar nici o clipă nu m-am gândit la ce intenţii are. Am plecat de la trecerea de pietoni şi când l-am văzut pe poliţist că vine vijelios din spate, m-am retras pe prima bandă şi după ce a trecut l-am urmat.

Imagine

Abia când am ajuns la semafor am văzut că-i face semne celui din Ford să tragă pe dreapta.

Imagine

Şi uite aşa poţi să rămâi fără câteva sute de lei în buzunar.

Imagine

Ultimele impresii:
- de când am camera pe parbriz conduc mai grijuliu şi cu cât mai puţine abateri voite;
- mă deranjează puţin camera pentru că nu pot să fac capturi (poze) cu peisaje pentru că obiectivul (vaivinclu pentru unghi mare) deformează imaginea pe laturi.
Avatar utilizator
pritulescu
VIP Member
 
Mesaje: 1809
Membru din: 28 Feb 2011, 12:29
Localitate: Bucuresti

Anterior

Înapoi la Altele

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator