Skoda mea

Vanzari / Cumparari auto Skoda

Reguli forum
- In acest forum sunt interzise vanzarile de produse furate, ilegale, contrafacute sau piratate.
- Toate vanzarile si cumpararile sunt pe riscul celor implicati in vanzare-cumparare. Va rugam asigurati-va inteligent ca faceti plati sigure spre persoane sigure. skodamea.ro nu este responsabil pentru nici o vanzare neonorata. Deasemenea, nu suntem responsabili pentru nici un produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.
- Specificati obligatoriu pretul produsului. NU sunt acceptate anunturi de genul "Accept cea mai buna oferta" sau "de vanzare diverse piese, sunati la telefon pentru preturi". Anunturile fara pret, incerte, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, fiind in avantajul membrilor sa promovam doar anunturile concrete cu pret.
- Continutul topicului va contine OBLIGATORIU date de contact cum ar fi numar de telefon, adresa de e-mail, ID Messenger, etc.
- Continutul topicului va contine OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv legata de (in)existenta garantiei, daca sunt defecte vizibile, daca este functionabil in parametrii producatorului, etc. Daca exista si poze REALE la produs se mareste sansa ca acel produs sa fie mai usor vandabil.
- Daca un user are mai multe produse scoase la vanzare, produse ce apartin de o anumita subarie este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie adunate intr-un singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinind unui singur user cat si se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. Nu incercati sa postati acelasi anunt in mai multe subarii! In caz de abuz ne rezervam dreptul de a inchide vanzarea.
- Sub nicio forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin in alta parte. Este numai responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret.
- Anunturile in care nu s-a postat nimic mai mult de 6 luni vor fi sterse.
 • Anunţuri
  Răspunsuri
  Vizualizări
  Ultimul mesaj
 • Subiecte
  Răspunsuri
  Vizualizări
  Ultimul mesaj

Înapoi la Prima pagină

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum

cron